Стиже специјално издање филма „Хари Потер и камен мудрости“: Прослава почетка легендарне франшизе

Д.П.
Стиже специјално издање филма „Хари Потер и камен мудрости“: Прослава почетка легендарне франшизе

Студио „Варнер Брос“, најавио је нова дигитална, Блу-реј и ДВД издања филма „Хари Потер и камен мудрости“, поводом 20 година од биоскопске премијере популарног породичног филма у специјалном формату названом „Magical Movie mode“.

Најновији формат пружиће прилику фановима да филм погледају у друштву забавних и духовитих коментара режисера Криса Колумбуса, уз прекривене графике и звука током одабраних сцена, како би вас додатно уронили у свијет чаробњаштва са филмским тривијалностима везаним за свијет малог чаробњака.

Ново, луксузно издање долази у вријеме двије узбудљиве вијести за фанове Харија Потера. Отварање тематске свјетске изложбе у Филаделфији наредне године и предстојећи деби нове позоришне продукције „Хари Потер и проклето дијете“.

Остварење из 2001. године, започело је једну од највећих филмских франшиза свих времена и одиграло је огромну улогу у стварању културног поп феномена познатог као Хари Потер. Публици је представио вољену глумачку поставу франшизе и поставио темеље изградњу кинематографског свијета за слиједећих седам наставака, који ће услиједити.

Испуњен истинским тренуцима магије и страхопоштовања засигурно заслужује да му се додјели посебно кућно издање за двије деценије постојања, а „Варнер Брос“, наравно жели да наплати носталгију фанова за филмом, који је све започео.  Специјално издање биће доступно у продаји од 17. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана