Stiže specijalno izdanje filma „Hari Poter i kamen mudrosti“: Proslava početka legendarne franšize

D.P.
Stiže specijalno izdanje filma „Hari Poter i kamen mudrosti“: Proslava početka legendarne franšize

Studio „Varner Bros“, najavio je nova digitalna, Blu-rej i DVD izdanja filma „Hari Poter i kamen mudrosti“, povodom 20 godina od bioskopske premijere popularnog porodičnog filma u specijalnom formatu nazvanom „Magical Movie mode“.

Najnoviji format pružiće priliku fanovima da film pogledaju u društvu zabavnih i duhovitih komentara režisera Krisa Kolumbusa, uz prekrivene grafike i zvuka tokom odabranih scena, kako bi vas dodatno uronili u svijet čarobnjaštva sa filmskim trivijalnostima vezanim za svijet malog čarobnjaka.

Novo, luksuzno izdanje dolazi u vrijeme dvije uzbudljive vijesti za fanove Harija Potera. Otvaranje tematske svjetske izložbe u Filadelfiji naredne godine i predstojeći debi nove pozorišne produkcije „Hari Poter i prokleto dijete“.

Ostvarenje iz 2001. godine, započelo je jednu od najvećih filmskih franšiza svih vremena i odigralo je ogromnu ulogu u stvaranju kulturnog pop fenomena poznatog kao Hari Poter. Publici je predstavio voljenu glumačku postavu franšize i postavio temelje izgradnju kinematografskog svijeta za slijedećih sedam nastavaka, koji će uslijediti.

Ispunjen istinskim trenucima magije i strahopoštovanja zasigurno zaslužuje da mu se dodjeli posebno kućno izdanje za dvije decenije postojanja, a „Varner Bros“, naravno želi da naplati nostalgiju fanova za filmom, koji je sve započeo.  Specijalno izdanje biće dostupno u prodaji od 17. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana