Стиже нова верзија култне серије „Сложна браћа“: Нове околности, стари хумор

Б. П.
Стиже нова верзија култне серије „Сложна браћа“: Нове околности, стари хумор

Култна серија „Сложна браћа“, која је обиљежила деведесете године, ускоро добија нову верзију.

Промијењене су околности, вријеме и дио екипе, али идеја и простор чувене кафане остају исти. Аутори кажу, доста је разлога због којих ће је публика обожавати.

-Зато што је квалитетно, смешно, добри су глумци, лепо сликано, одличан сценарио, је л' нам треба нешто више-  каже редитељ Милорад Милинковић.

Одлика серије су нови ликови и драматургија у старој, свима познатој кафани. У њој нас очекује нова генерација у којој се свакодневно дешавају преваре и преплитање интереса.

-Мање или више наши менталитети су остали исти. Остали су исти задњих 300-400 година, али су се околности мало промјениле. Кафана је мање под притиском Уједињених нација, више у некој својој демократској атмосфери. Кафана је иначе једна од најдемократскијих институција- истиче сценариста Неле Карајлић.

Реплике, до данас запамћене, дочаравају однос три народа на територији некадашње југословенске републике. Глумци обећавају, и овог пута – биће једнако духовите.

-Мислим да нас чека права забава, ако се по јутру дан познаје, како се забављамо на сету и какви су сада кадрови мислим да нас чека сјајна серија-наводи глумац Ненад Окановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана