Stiže nova verzija kultne serije „Složna braća“: Nove okolnosti, stari humor

B. P.
Stiže nova verzija kultne serije „Složna braća“: Nove okolnosti, stari humor

Kultna serija „Složna braća“, koja je obilježila devedesete godine, uskoro dobija novu verziju.

Promijenjene su okolnosti, vrijeme i dio ekipe, ali ideja i prostor čuvene kafane ostaju isti. Autori kažu, dosta je razloga zbog kojih će je publika obožavati.

-Zato što je kvalitetno, smešno, dobri su glumci, lepo slikano, odličan scenario, je l' nam treba nešto više-  kaže reditelj Milorad Milinković.

Odlika serije su novi likovi i dramaturgija u staroj, svima poznatoj kafani. U njoj nas očekuje nova generacija u kojoj se svakodnevno dešavaju prevare i preplitanje interesa.

-Manje ili više naši mentaliteti su ostali isti. Ostali su isti zadnjih 300-400 godina, ali su se okolnosti malo promjenile. Kafana je manje pod pritiskom Ujedinjenih nacija, više u nekoj svojoj demokratskoj atmosferi. Kafana je inače jedna od najdemokratskijih institucija- ističe scenarista Nele Karajlić.

Replike, do danas zapamćene, dočaravaju odnos tri naroda na teritoriji nekadašnje jugoslovenske republike. Glumci obećavaju, i ovog puta – biće jednako duhovite.

-Mislim da nas čeka prava zabava, ako se po jutru dan poznaje, kako se zabavljamo na setu i kakvi su sada kadrovi mislim da nas čeka sjajna serija-navodi glumac Nenad Okanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana