Стиже наставак серије “Јунаци нашег доба”: Хватање у коштац са животом

Г.С.
Стиже наставак серије “Јунаци нашег доба”: Хватање у коштац са животом

Љубитељи домаћих серија ускоро ће моћи да прате авантуре старих и нових јунака серије “Јунаци нашег доба”, јер је на Кошутњаку у току снимање 20 нових епизода овог остварења, рађеног из пера Синише Павића.

Ова серија снимљена је 2019. године, а гледаоци су пратили згоде и незгоде Мирослава Чичановића Чичка и његове породице. Публика ће нову сезону серије моћи да прати на РТС-у, а извршни продуцент је “Кошутњак филм”.

Чичановићи се враћају на мале екране, јер ништа није окончано у првој сезони ове комедије смјештене у социјални контекст, а нове епизоде откриће да ли су “Јунаци нашег доба” спремни да ријеше судбоносна питања.

Редитељ серије Михаило Вукобратовић казао је да је то, у ствари, једна конкулизија цјелокупне приче.

- То је заправо закључак хронике коју Синиша пише о времену, моралним, етичким, породичним вредностима које ми данас и овде живимо - објаснио је Вукобратовић.

Међутим, овог пута није само породица у жижи, покривен је и шири друштвени план. Једна од дилема је да ли ће Ђорђе Торбица Врућко вратити новац који је пронашао.

Глумац Милан Васић, који игра Врућка, открио је да његов јунак хоће то да врати, али жели прво да врати све дугове јер је киван на своју фирму и директора пошто су га избацили с посла.

Младу студенткињу Александру Чичановић, коју глуми Исидора Грађанин, публика је могла да гледа као дјевојку на животним странпутицама.

- Сада она некако налази неки свој циљ у животу и баш се хвата у коштац са својим проблемима и својим животом - казала је Грађанинова.

У “Јунацима нашег доба” овај пут се појављују и неки нови који су употпунили локални колорит. Њихове судбине, као и животи гледаоцима познатих јунака, наићи ће на неочекиване раскрснице и искушења.

Милутин Мима Караџић у серији игра Радојицу Стојиљковића, а како је казао, Радојица карактерно остаје тај лик, с тим што долази до нових и већих проблема који ће ући у његову кафану.

Раде Маричић, који глуми конобара и студента Срђана Симоновића, истакао је да ова серија најбоље показује колико људи данас прије свега сами са собом морају да се изборе да би нешто и око себе почели да мијењају.

У првој сезони серије играли су и Ненад Јездић, Дејан Луткић, Војин Ћетковић као и многи други.

Прва сезона

Главу породице - Чичка гледаоцима је дочарао глумац Игор Ђорђевић, а његову супругу глумица Мина Лазаревић. Чичко не ужива ауторитет дјеце ни супруге. У суштини, радња прати двије породице, једна је наизглед формирана, стабилна и обична, а друга је недовршена. У првој сезони њихове судбине повезују се захваљујући младим генерацијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана