Stiže nastavak serije “Junaci našeg doba”: Hvatanje u koštac sa životom

G.S.
Stiže nastavak serije “Junaci našeg doba”: Hvatanje u koštac sa životom

Ljubitelji domaćih serija uskoro će moći da prate avanture starih i novih junaka serije “Junaci našeg doba”, jer je na Košutnjaku u toku snimanje 20 novih epizoda ovog ostvarenja, rađenog iz pera Siniše Pavića.

Ova serija snimljena je 2019. godine, a gledaoci su pratili zgode i nezgode Miroslava Čičanovića Čička i njegove porodice. Publika će novu sezonu serije moći da prati na RTS-u, a izvršni producent je “Košutnjak film”.

Čičanovići se vraćaju na male ekrane, jer ništa nije okončano u prvoj sezoni ove komedije smještene u socijalni kontekst, a nove epizode otkriće da li su “Junaci našeg doba” spremni da riješe sudbonosna pitanja.

Reditelj serije Mihailo Vukobratović kazao je da je to, u stvari, jedna konkulizija cjelokupne priče.

- To je zapravo zaključak hronike koju Siniša piše o vremenu, moralnim, etičkim, porodičnim vrednostima koje mi danas i ovde živimo - objasnio je Vukobratović.

Međutim, ovog puta nije samo porodica u žiži, pokriven je i širi društveni plan. Jedna od dilema je da li će Đorđe Torbica Vrućko vratiti novac koji je pronašao.

Glumac Milan Vasić, koji igra Vrućka, otkrio je da njegov junak hoće to da vrati, ali želi prvo da vrati sve dugove jer je kivan na svoju firmu i direktora pošto su ga izbacili s posla.

Mladu studentkinju Aleksandru Čičanović, koju glumi Isidora Građanin, publika je mogla da gleda kao djevojku na životnim stranputicama.

- Sada ona nekako nalazi neki svoj cilj u životu i baš se hvata u koštac sa svojim problemima i svojim životom - kazala je Građaninova.

U “Junacima našeg doba” ovaj put se pojavljuju i neki novi koji su upotpunili lokalni kolorit. Njihove sudbine, kao i životi gledaocima poznatih junaka, naići će na neočekivane raskrsnice i iskušenja.

Milutin Mima Karadžić u seriji igra Radojicu Stojiljkovića, a kako je kazao, Radojica karakterno ostaje taj lik, s tim što dolazi do novih i većih problema koji će ući u njegovu kafanu.

Rade Maričić, koji glumi konobara i studenta Srđana Simonovića, istakao je da ova serija najbolje pokazuje koliko ljudi danas prije svega sami sa sobom moraju da se izbore da bi nešto i oko sebe počeli da mijenjaju.

U prvoj sezoni serije igrali su i Nenad Jezdić, Dejan Lutkić, Vojin Ćetković kao i mnogi drugi.

Prva sezona

Glavu porodice - Čička gledaocima je dočarao glumac Igor Đorđević, a njegovu suprugu glumica Mina Lazarević. Čičko ne uživa autoritet djece ni supruge. U suštini, radnja prati dvije porodice, jedna je naizgled formirana, stabilna i obična, a druga je nedovršena. U prvoj sezoni njihove sudbine povezuju se zahvaljujući mladim generacijama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana