Стиже анимирани филм “Агент Елвис”: Акциона комедија с краљем рокенрола

Приредила: Илијана Божић
Стиже анимирани филм “Агент Елвис”: Акциона комедија с краљем рокенрола

ЛОС АНЂЕЛЕС - Анимирани филм за одрасле под називом “Агент Елвис”, у којем је главни лик краљ рокенрола Елвис Присли, стиже на “Нетфликс” у марту ове године.

Најавни трејлер је доступан на интернету, а занимљиво је да глас главном јунаку позајмљује чувени глумац Метју Меконахи. Ову крваву акциону комедију креирали су Присила Присли и Џон Ели.

- Од времена када је Елвис био дјечак, увијек је сањао да буде суперхерој који се бори против злочина и спасава свијет! Агент Кинг му дозвољава да уради управо то - рекла је Присила Присли, преносе страни медији.

Цртани филм прати Елвиса Прислија који мијења свој комбинезон за “џет пек” онда кад бива тајно уведен у тајни владин шпијунски програм. Уведен је да се бори против мрачних сила које пријете земљи коју он воли и то све док не ради свој свакодневни посао, посао краља рокенрола.

Мајк Арнолд и Џон Еди су сарадници и писци серије. Упечатљиви изглед Елвиса Прислија је уведен у анимацију уз помоћ Роберта Велија, а гардеробу агента Елвиса дизајнирао је легендарни модни дизајнер Џон Варватос.

Анимирана серија о краљу рокенрола долази након што је биографски филм “Елвис” постигао успјех на благајнама и код критике. Овај филм је освојио осам номинација за “Оскара” и оживио сјећање на Елвиса Прислија, његову музику и дјело. Будући да је филм прошао одлично, настала је идеја и о анимираној серији.

Елвис Присли био је популаран педесетих и шездесетих година 20. вијека. Продао је више од 600 милиона плоча и играо у 33 филма. Он је икона поп културе и један од симбола популарне музике 20. вијека.

Својим наступима и популарношћу направио је револуцију у популарној култури, поставши прва музичка звијезда која је стекла несвакидашњу славу на глобалном нивоу, уз то уживајући статус секс симбола и извођача који је направио прекретницу у сфери музике као културолошке гране.

Батлер

Биографски филм “Елвис” прати каријеру Елвиса Прислија, којег игра Остин Батлер, кроз призму његовог компликованог односа са загонетним менаџером Томом Паркером, којег глуми Том Хенкс. У средишту филма је и однос са једном од најутицајнијих особа у Елвисовом животу Присилом Присли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана