Стигао трејлер за другу сезону серије „See“: Нова појачања за постапокалиптичну сагу

Б. П.
Стигао трејлер за другу сезону серије „See“: Нова појачања за постапокалиптичну сагу

Apple ТВ Плус је објавио први трејлер за другу сезону постапокалиптичне серије „ See”.

Прва најава нам представља Еду Воса којег игра Дејв Баутиста, брата Бабе Воса (Џејсон Момоа). Открива нам и супарништво између браће, које кулминира на њиховом састанку на напуштеном мосту.

Радња серије се одвија у далекој будућности гдје је човјечанство изгубило чуло вида. У другој сезони, Баба Вос се бори да поновно уједини своју распарчану породицу те побјегне од рата и политике који га окружују. Творац и сценариста серије је Стивен Најт, док је редитељ Френсис Лоренс . Занимљиво је и то да је серија већ обновљена за трећу сезону, и то прије него је друга сезона стигла на Apple ТВ Плус.

Серија није изазвала претјерано добре критике, али је имала солидну гледаност, која је расла како се серија одмицала према финалу. Од познатих лица се у другој сезони осим Момое враћају  Алфри Вудард  као Парис, Хера Хилмар као Магра, Силвија Хекс као краљица Кане и Кристијан Кармаго као Тамацти Јун.  Очекују нас и бројна нова лица уз већ споменутог Баутисту као што су Оливија Ченг Еден Епстин, Дејвид Хјуелт и други.

„See” са својом другом сезоном на Apple ТВ Плус стиже 27. августа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана