Stigao trejler za drugu sezonu serije „See“: Nova pojačanja za postapokaliptičnu sagu

B. P.
Stigao trejler za drugu sezonu serije „See“: Nova pojačanja za postapokaliptičnu sagu

Apple TV Plus je objavio prvi trejler za drugu sezonu postapokaliptične serije „ See”.

Prva najava nam predstavlja Edu Vosa kojeg igra Dejv Bautista, brata Babe Vosa (Džejson Momoa). Otkriva nam i suparništvo između braće, koje kulminira na njihovom sastanku na napuštenom mostu.

Radnja serije se odvija u dalekoj budućnosti gdje je čovječanstvo izgubilo čulo vida. U drugoj sezoni, Baba Vos se bori da ponovno ujedini svoju rasparčanu porodicu te pobjegne od rata i politike koji ga okružuju. Tvorac i scenarista serije je Stiven Najt, dok je reditelj Frensis Lorens . Zanimljivo je i to da je serija već obnovljena za treću sezonu, i to prije nego je druga sezona stigla na Apple TV Plus.

Serija nije izazvala pretjerano dobre kritike, ali je imala solidnu gledanost, koja je rasla kako se serija odmicala prema finalu. Od poznatih lica se u drugoj sezoni osim Momoe vraćaju  Alfri Vudard  kao Paris, Hera Hilmar kao Magra, Silvija Heks kao kraljica Kane i Kristijan Karmago kao Tamacti Jun.  Očekuju nas i brojna nova lica uz već spomenutog Bautistu kao što su Olivija Čeng Eden Epstin, Dejvid Hjuelt i drugi.

„See” sa svojom drugom sezonom na Apple TV Plus stiže 27. avgusta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana