Стигао први трејлер за филм "Аватар: Пут воде" VIDEO

Б.П.
Стигао први трејлер за филм "Аватар: Пут воде" VIDEO

ЛОС АНЂЕЛЕС - Објављен је први трејлер за филм "Аватар: Пут воде" (Avatar: The Way of Water), славног режисера Џејмса Камерона који је наставак најкомерцијалнијег филма свих времена "Аватар" из 2009. године..

Видео поново представља чудесни свијет становника планете Пандоре који приказује нова бића попут рибе које лете, На’ви народ и грађански рат међу њима. Зое Салдана ће поновити улогу На’ви принцезе Нејтири, а Сем Вортингтон се такође враћа као човјек који је постао На’ви, Џејк Сали.

Смјештен више од деценије након догађаја из првог филма, други дио "Аватара" почиње да прича причу о породици Сали (Џејк, Нејтири и њихова дјеца), невољи која их прати и биткама које воде да би остали живи и трагедије које трпе.

У режији Џејмса Камерона и продукције Камерона и Џона Ландауа, у филму глуме: Зои Салдана, Сем Вортингтон, Стивен Ланг, Клиф Кертис, Џоел Дејвид Мур, Еди Фалко, Џемејн Клемент и Кејт Винслет. Синоним за глумицу научне фантастике, славна Сигурни Вивер, такође ће се вратити као потпуно нови лик.

Подсјетимо, популарно остварење „Аватар”, Џејмса Камерона ("Терминатор", "Терминатор 2", "Алиен", "Титаник" ) је од премијере 2009. године до априла 2019. године држао рекорд са највећом оствареном зарадом, када га је престигао филм "Осветници: Крај игре", међутим "Аватар" се поново вратио на прво мјесто, на којем стоји  и данас са 2,847 милијарди долара зараде.

Један од разлога што је публика готово тринаест година чекала на наставак, како је објаснио Камерон, јесте што је већина филма снимана под водом.  

Дугоочекивани филм ће публика у биоскопима моћи да погледа од 15. децембра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана