Stigao prvi trejler za film "Avatar: Put vode" VIDEO

B.P.
Stigao prvi trejler za film "Avatar: Put vode" VIDEO

LOS ANĐELES - Objavljen je prvi trejler za film "Avatar: Put vode" (Avatar: The Way of Water), slavnog režisera Džejmsa Kamerona koji je nastavak najkomercijalnijeg filma svih vremena "Avatar" iz 2009. godine..

Video ponovo predstavlja čudesni svijet stanovnika planete Pandore koji prikazuje nova bića poput ribe koje lete, Na’vi narod i građanski rat među njima. Zoe Saldana će ponoviti ulogu Na’vi princeze Nejtiri, a Sem Vortington se takođe vraća kao čovjek koji je postao Na’vi, Džejk Sali.

Smješten više od decenije nakon događaja iz prvog filma, drugi dio "Avatara" počinje da priča priču o porodici Sali (Džejk, Nejtiri i njihova djeca), nevolji koja ih prati i bitkama koje vode da bi ostali živi i tragedije koje trpe.

U režiji Džejmsa Kamerona i produkcije Kamerona i Džona Landaua, u filmu glume: Zoi Saldana, Sem Vortington, Stiven Lang, Klif Kertis, Džoel Dejvid Mur, Edi Falko, Džemejn Klement i Kejt Vinslet. Sinonim za glumicu naučne fantastike, slavna Sigurni Viver, takođe će se vratiti kao potpuno novi lik.

Podsjetimo, popularno ostvarenje „Avatar”, Džejmsa Kamerona ("Terminator", "Terminator 2", "Alien", "Titanik" ) je od premijere 2009. godine do aprila 2019. godine držao rekord sa najvećom ostvarenom zaradom, kada ga je prestigao film "Osvetnici: Kraj igre", međutim "Avatar" se ponovo vratio na prvo mjesto, na kojem stoji  i danas sa 2,847 milijardi dolara zarade.

Jedan od razloga što je publika gotovo trinaest godina čekala na nastavak, kako je objasnio Kameron, jeste što je većina filma snimana pod vodom.  

Dugoočekivani film će publika u bioskopima moći da pogleda od 15. decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana