“Смрт на Нилу” премијерно у октобру: Трилер о опсесији, љубави и смрти

Г.С.
“Смрт на Нилу” премијерно у октобру: Трилер о опсесији, љубави и смрти

ЛОС АНЂЕЛЕС – Филм “Смрт на Нилу”, адаптација истоименог романа Агате Кристи, нова је филмска адаптација овог дјела, која ће премијерно бити приказана 23. октобра.

Кенет Брана ће се поново наћи у улози чувеног лика, измишљеног детектива Херкула Поароа, након глуме у филму “Убиство у Оријент експресу”. Овај ирски глумац ухватио се у коштац са још једном легендарном Агатином причом потписујући и режију за овај филм.

“Смрт на Нилу” је мистериозан трилер о емоционалном краху и смртним посљедицама изазваним опсесивном љубављу, а прекјуче је представљена и прва најава, која је увид  то како ће филм изгледати.

- Путовање по Египту на гламурозном пароброду за белгијског детектива Херкула Поароа претвара се у застрашујућу потрагу за убицом, у тренуцима када се идилични медени мјесец савршеног пара, трагично завршава – назначено је филму.

Насупрот пејзажима пустиње и величанствених пирамида у Гизи, ова прича о необузданој страсти и љубомори приказује беспријекорно одјевене путнике, али и немилосрдне заплете који ће публику до краја оставити у нагађањима, до шокантног расплета.

“Смрт на Нилу” је раскошна прича о љубави, издаји и убиству и једна је од најчувенијих и најомиљенијих књига Агате Кристи, која је за овај роман била инспирисана личним путовањем по Египту.

Осим Кенета Бране, у филму игра и Том Бејтмен, Анет Бенинг, Расел Бранд, Гал Гадот и други.

Сценарио за филм поново је написао Мајкл Грин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана