Серија "Режим" са Кејт Винслет стиже 4. марта

Илијана Божић/агенције
Серија "Режим" са Кејт Винслет стиже 4. марта

БАЊАЛУКА - Нова мини-серија "Режим", у којој главну улогу игра оскаровка Кејт Винслет заједно са Хјуом Грантом, премијерно ће бити приказана 4. марта на ХБО стриминг платформи.

Редитељи овог остварења су Стивен Фрис и Џесика Хобс, а сценаристи Сет Рајс, Сара Делап, Гари Стејнгарт, Џен Спајра и Џули Винер.

Премијера на ХБО каналу ће бити истог дана у 20 часова, а како је саопштено ова серија бавиће се сложеним геополитичким темама на простору Европе.

Ријеч је о мрачној и комичној серији састављеној од шест епизода. То је заправо прича о животу унутар зидова модерног ауторитарног режима који почиње да се распада.

- Након што неко вријеме није излазила из палате, канцеларка Елена Вернхам, коју игра сјајна Кејт Винслет, постала је параноична и нестабилна када се окренула нестабилном војнику Херберту Зубаку, којег игра Матиас Шоенартс, као човјеку од повјерења. Како Зубаков утицај на канцеларку наставља да расте, Еленини покушаји да прошири своју моћ на крају резултују распадом и палате и земље око ње - саопштено је о овом остварењу.

Биће занимљиво гледати ову сјајну глумицу у улози канцеларке Верхам, јер је ово њен други искорак у воде телевизијске серије. Подсјетимо први искорак је била улога инспекторке Мер Шијан у серији "Мер из Истауна", за коју је побрала позитивне критике.

Уз Кејт Винслет, Матијаса Шоенартса и Хју Гранта у серији "Режим" глуме и Гион Галиен, Андреа Рајсенбороу те Марта Плимптон.

Извршни продуценти су Вил Трејси, који је уједно и аутор и сценариста, Френк Рич, Трејси Сиворд, Кејт Винслет, Стивен Фрис и Џесика Хобс.

И док публика жељно ишчекају ову серију на малим екранима, једнако јој се радују и критичари. Многи тако већ хвале приказану интерпретацију Кејт Винслет и сматрају како је пред њом доба у којем ће покупити мноштво награда за ову улогу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана