Serija "Režim" sa Kejt Vinslet stiže 4. marta

Ilijana Božić/agencije
Serija "Režim" sa Kejt Vinslet stiže 4. marta

BANjALUKA - Nova mini-serija "Režim", u kojoj glavnu ulogu igra oskarovka Kejt Vinslet zajedno sa Hjuom Grantom, premijerno će biti prikazana 4. marta na HBO striming platformi.

Reditelji ovog ostvarenja su Stiven Fris i Džesika Hobs, a scenaristi Set Rajs, Sara Delap, Gari Stejngart, Džen Spajra i Džuli Viner.

Premijera na HBO kanalu će biti istog dana u 20 časova, a kako je saopšteno ova serija baviće se složenim geopolitičkim temama na prostoru Evrope.

Riječ je o mračnoj i komičnoj seriji sastavljenoj od šest epizoda. To je zapravo priča o životu unutar zidova modernog autoritarnog režima koji počinje da se raspada.

- Nakon što neko vrijeme nije izlazila iz palate, kancelarka Elena Vernham, koju igra sjajna Kejt Vinslet, postala je paranoična i nestabilna kada se okrenula nestabilnom vojniku Herbertu Zubaku, kojeg igra Matias Šoenarts, kao čovjeku od povjerenja. Kako Zubakov uticaj na kancelarku nastavlja da raste, Elenini pokušaji da proširi svoju moć na kraju rezultuju raspadom i palate i zemlje oko nje - saopšteno je o ovom ostvarenju.

Biće zanimljivo gledati ovu sjajnu glumicu u ulozi kancelarke Verham, jer je ovo njen drugi iskorak u vode televizijske serije. Podsjetimo prvi iskorak je bila uloga inspektorke Mer Šijan u seriji "Mer iz Istauna", za koju je pobrala pozitivne kritike.

Uz Kejt Vinslet, Matijasa Šoenartsa i Hju Granta u seriji "Režim" glume i Gion Galien, Andrea Rajsenborou te Marta Plimpton.

Izvršni producenti su Vil Trejsi, koji je ujedno i autor i scenarista, Frenk Rič, Trejsi Sivord, Kejt Vinslet, Stiven Fris i Džesika Hobs.

I dok publika željno iščekaju ovu seriju na malim ekranima, jednako joj se raduju i kritičari. Mnogi tako već hvale prikazanu interpretaciju Kejt Vinslet i smatraju kako je pred njom doba u kojem će pokupiti mnoštvo nagrada za ovu ulogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana