Прва улога послије оптужби за злостављање: Џони Деп – краљ

Б92
Foto: Архива

Након што му је филмска индустрија затворила врата због оптужби бивше супруге Амбер Херд за психичко и физичко злостављање, Џони Деп се ипак враћа снимању филмова.

Глумац је због оптужби за злостављање изгубио улогу Гринделвалда у франшизи Чудесне звјери на захтјев продукцијске куће, а након тога било му је готово немогуће да пронађе нову улогу. Ипак, чини се да су се ствари за њега промијениле.

Како пише "The Hollywood Reporter", Деп би требало да глуми контроверзног француског краља Луја XV у филму који режира француска редитељка Мајвен Ле Беско, а чије снимање би требало да почне овог љета.

Глумац је своју посљедњу улогу одиграо у филму Минамата из 2020. године, који је сам и продуцирао. Деп је тим филмом хтио да врати каријеру на прави пут, међутим то му није баш успјело.

Недавно је изашао први тизер за најновији "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", у коме су обожаваоци први пут видјели Мадса Микелсена у улози Гринделвалда, кога је раније глумио Џони Деп, а многи су изразили своје незадовољство због тога што Деп више није дио франшизе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана