Prva uloga poslije optužbi za zlostavljanje: Džoni Dep – kralj

B92
Foto: Arhiva

Nakon što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Herd za psihičko i fizičko zlostavljanje, Džoni Dep se ipak vraća snimanju filmova.

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelvalda u franšizi Čudesne zvjeri na zahtjev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće da pronađe novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promijenile.

Kako piše "The Hollywood Reporter", Dep bi trebalo da glumi kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska rediteljka Majven Le Besko, a čije snimanje bi trebalo da počne ovog ljeta.

Glumac je svoju posljednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Dep je tim filmom htio da vrati karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspjelo.

Nedavno je izašao prvi tizer za najnoviji "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", u kome su obožavaoci prvi put vidjeli Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, koga je ranije glumio Džoni Dep, a mnogi su izrazili svoje nezadovoljstvo zbog toga što Dep više nije dio franšize.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana