Повратак биоскопу “Синеплекс Палас”: Забава уз комедију и анимиране јунаке

Г.С.
Повратак биоскопу “Синеплекс Палас”: Забава уз комедију и анимиране јунаке

Бањалучки “Синеплекс Палас” након дуге паузе отворио је врата љубитељима филма, а нови репертоар, нудећи занимљиве и различите филмске жанрове публици гарантује добру забаву.

Нова породична комедија “Рат са дједом”, режисера Тима Хила, премијерно ће бити приказана 17. септембра, а гледаоци ће имати прилику да уживају у згодама и незгодама дједа којег глуми Роберт де Ниро и унука којег игра Оукс Фегли.

Радња прати дјечака Питера, који осмишљава низ невјероватних смицалица како би натјерао дједа да се исели из његове собе. Наиме, Питер  и његов дјед Џек били су веома блиски, али када се дјед усели код његове породице, Питер је присиљен да се одрекне своје највредније имовине, спаваће собе. Питер ни од чега неће презати како би повратио своју собу, смишљајући с пријатељима низ смицалица како би дједа истјерао. Но, дјед се не предаје тако лако и врло брзо долази до свеопштег рата.

Филм је адаптација књиге истоименог назива Роберта Кимела Смита. Осим Де Нира, екипу филма чини још неколико познатих имена попут Уме Турман, Роба Ригла и Кристофера Вокена.

Двоструком оскаровцу Де Ниру ово ће бити први филм послије “Ирца”, који је на “Нетфликсу” изашао у новембру прошле године.

“Синеплекс Палас” се потрудио да ни љубитељи анимираних остварења не буду запостављени, па ће у биоскопу 17. септембра премијерно бити приказан “Супер јунак Самсам” који кроз авантуре храброг Самсама публици шаље снажне поруке.

Млади и неустрашиви Самсам има готово све оно о чему би космички јунак могао да сања, а то су херојски родитељи, гомила супер пријатеља и сопствени летећи тањир којим истражује свемир. Међутим, ипак му један ствар недостаје, а то су његове супермоћи које се још нису појавиле. Када нова дјевојчица у школи Мега почне да подучава Самсама супермоћима, он у мистериозној другарици проналази шансу за откривањем својих надљудских способности. Њих двоје заједно крећу у космичку авантуру која их учи да пријатељство и храброст могу бити оно најважније о чему сањају.

Сви они који воле да гледају анимиране филмове моћи ће да се забаве уз “Тролове: Свјетска турнеја (2020)”, који ће премијерно бити приказани првог октобра.

Гледаоци ће моћи да прате тролове Маку и Закерала који ће у авантури, која ће их одвести далеко изван граница познатог, открити да су они само једно од шест различитих троловских племена, које живи у једној од шест различитих територија. Такође, сазнаће да су посвећени једном од шест музичких праваца фанку, року, кантри музици, техно музици, класичној и поп року. Тако да ће њихов свијет постати много већи и много, много бучнији.

У припреми “Синеплекса Палас” је још много занимљивих филмова чији термини ће ускоро бити објављени, а међу њима је и дуго очекивани филм Кристофера Нолана “Тенет”.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана