Povratak bioskopu “Sinepleks Palas”: Zabava uz komediju i animirane junake

G.S.
Povratak bioskopu “Sinepleks Palas”: Zabava uz komediju i animirane junake

Banjalučki “Sinepleks Palas” nakon duge pauze otvorio je vrata ljubiteljima filma, a novi repertoar, nudeći zanimljive i različite filmske žanrove publici garantuje dobru zabavu.

Nova porodična komedija “Rat sa djedom”, režisera Tima Hila, premijerno će biti prikazana 17. septembra, a gledaoci će imati priliku da uživaju u zgodama i nezgodama djeda kojeg glumi Robert de Niro i unuka kojeg igra Ouks Fegli.

Radnja prati dječaka Pitera, koji osmišljava niz nevjerovatnih smicalica kako bi natjerao djeda da se iseli iz njegove sobe. Naime, Piter  i njegov djed Džek bili su veoma bliski, ali kada se djed useli kod njegove porodice, Piter je prisiljen da se odrekne svoje najvrednije imovine, spavaće sobe. Piter ni od čega neće prezati kako bi povratio svoju sobu, smišljajući s prijateljima niz smicalica kako bi djeda istjerao. No, djed se ne predaje tako lako i vrlo brzo dolazi do sveopšteg rata.

Film je adaptacija knjige istoimenog naziva Roberta Kimela Smita. Osim De Nira, ekipu filma čini još nekoliko poznatih imena poput Ume Turman, Roba Rigla i Kristofera Vokena.

Dvostrukom oskarovcu De Niru ovo će biti prvi film poslije “Irca”, koji je na “Netfliksu” izašao u novembru prošle godine.

“Sinepleks Palas” se potrudio da ni ljubitelji animiranih ostvarenja ne budu zapostavljeni, pa će u bioskopu 17. septembra premijerno biti prikazan “Super junak Samsam” koji kroz avanture hrabrog Samsama publici šalje snažne poruke.

Mladi i neustrašivi Samsam ima gotovo sve ono o čemu bi kosmički junak mogao da sanja, a to su herojski roditelji, gomila super prijatelja i sopstveni leteći tanjir kojim istražuje svemir. Međutim, ipak mu jedan stvar nedostaje, a to su njegove supermoći koje se još nisu pojavile. Kada nova djevojčica u školi Mega počne da podučava Samsama supermoćima, on u misterioznoj drugarici pronalazi šansu za otkrivanjem svojih nadljudskih sposobnosti. Njih dvoje zajedno kreću u kosmičku avanturu koja ih uči da prijateljstvo i hrabrost mogu biti ono najvažnije o čemu sanjaju.

Svi oni koji vole da gledaju animirane filmove moći će da se zabave uz “Trolove: Svjetska turneja (2020)”, koji će premijerno biti prikazani prvog oktobra.

Gledaoci će moći da prate trolove Maku i Zakerala koji će u avanturi, koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija. Takođe, saznaće da su posvećeni jednom od šest muzičkih pravaca fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Tako da će njihov svijet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

U pripremi “Sinepleksa Palas” je još mnogo zanimljivih filmova čiji termini će uskoro biti objavljeni, a među njima je i dugo očekivani film Kristofera Nolana “Tenet”.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana