Почиње емитовање финалне сезоне серије “Насљедници”: Посљедњи поглед у амбис

Приредила: Миланка Митрић
Почиње емитовање финалне сезоне серије “Насљедници”: Посљедњи поглед у амбис

БАЊАЛУКА - Једна од најпопуларнијих и најнаграђиванијих серија канала “ХБО”, остварење Џесија Армстронга, сатирична црна комедија “Насљедници”, од недјеље/понедјељка, када почиње емитовање четврте сезоне стиже до краја свог пута.

Сам Армстронг је недавно најавио да ће поменута сезона бити и посљедња што је и за гледаоце и ауторе серије права одлука, с обзиром на то да је емитовање серије почело 2018. године, као и чињеница да је прича стигла до краја, без да буде развучена на мноштво сезона, што је случај с многим серијама у данашњем времену.

- У наслову постоји обећање насљедства. Никада нисам мислио да ово може да траје заувијек. Крај је увијек био присутан у мојим мислима и већ од друге сезоне покушао сам да смислим да ли је сљедећа посљедња или она послије ње - навео је Армстронг за магазин “Њујоркер”.

Након догађаја у финалу треће сезоне, нове епизоде доносе наставак приче у којој дјеца Логана Роја (Брајан Кокс), планирају уроту против свог оца, у намјери да спријече спајање медијског конгломерата “Њаџстар Роџцо” с компанијом “Гојо”.

- Продаја медијског конгломерата “Њаџстар Роџцо” Лукасу Мастону (Александер Скарсгорд) постаје све стварнија. То ствара немир и подјелу унутар породице Рој, док ишчекују како ће њихови животи да изгледају након комплетирања договора - стоји у синопсису ове сезоне, у којој у улогама Романа Роја поново гледамо Кјерана Калкина, у улози Кендала Роја Џеремија Стронга, затим у улози Шив Рој Сару Снук, Алана Рака као Конора Роја, Метјуа Макфадјена као Тома Вамбсганса и Николаса Брауна као Грега Хирша.

С обзиром на то да су критичари имали прилику да погледају епизоде прије него што буду доступне на платформи “ХБО”, критике су изразито позитивне, а серија је на сајту “Ротен томејтос” забиљежила резултат од 100 одсто позитивних оцјена.

- Ово је драма смјештена у срце таме с комедијом која обмотава њене вјечне дубине. Сакупите снагу за још један поглед у амбис - забиљежила је критичарка магазина “Гардијан” Луси Манган.

Ова сезона, као прва и друга, имаће десет епизода, док је трећа сезона имала девет епизода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана