Počinje emitovanje finalne sezone serije “Nasljednici”: Posljednji pogled u ambis

Priredila: Milanka Mitrić
Počinje emitovanje finalne sezone serije “Nasljednici”: Posljednji pogled u ambis

BANjALUKA - Jedna od najpopularnijih i najnagrađivanijih serija kanala “HBO”, ostvarenje Džesija Armstronga, satirična crna komedija “Nasljednici”, od nedjelje/ponedjeljka, kada počinje emitovanje četvrte sezone stiže do kraja svog puta.

Sam Armstrong je nedavno najavio da će pomenuta sezona biti i posljednja što je i za gledaoce i autore serije prava odluka, s obzirom na to da je emitovanje serije počelo 2018. godine, kao i činjenica da je priča stigla do kraja, bez da bude razvučena na mnoštvo sezona, što je slučaj s mnogim serijama u današnjem vremenu.

- U naslovu postoji obećanje nasljedstva. Nikada nisam mislio da ovo može da traje zauvijek. Kraj je uvijek bio prisutan u mojim mislima i već od druge sezone pokušao sam da smislim da li je sljedeća posljednja ili ona poslije nje - naveo je Armstrong za magazin “Njujorker”.

Nakon događaja u finalu treće sezone, nove epizode donose nastavak priče u kojoj djeca Logana Roja (Brajan Koks), planiraju urotu protiv svog oca, u namjeri da spriječe spajanje medijskog konglomerata “Njadžstar Rodžco” s kompanijom “Gojo”.

- Prodaja medijskog konglomerata “Njadžstar Rodžco” Lukasu Mastonu (Aleksander Skarsgord) postaje sve stvarnija. To stvara nemir i podjelu unutar porodice Roj, dok iščekuju kako će njihovi životi da izgledaju nakon kompletiranja dogovora - stoji u sinopsisu ove sezone, u kojoj u ulogama Romana Roja ponovo gledamo Kjerana Kalkina, u ulozi Kendala Roja Džeremija Stronga, zatim u ulozi Šiv Roj Saru Snuk, Alana Raka kao Konora Roja, Metjua Makfadjena kao Toma Vambsgansa i Nikolasa Brauna kao Grega Hirša.

S obzirom na to da su kritičari imali priliku da pogledaju epizode prije nego što budu dostupne na platformi “HBO”, kritike su izrazito pozitivne, a serija je na sajtu “Roten tomejtos” zabilježila rezultat od 100 odsto pozitivnih ocjena.

- Ovo je drama smještena u srce tame s komedijom koja obmotava njene vječne dubine. Sakupite snagu za još jedan pogled u ambis - zabilježila je kritičarka magazina “Gardijan” Lusi Mangan.

Ova sezona, kao prva i druga, imaće deset epizoda, dok je treća sezona imala devet epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana