Почиње емитовање друге сезоне “Државног службеника”: Агенти у борби против сајбер криминала

Г.С.
Почиње емитовање друге сезоне “Државног службеника”: Агенти у борби против сајбер криминала

Друга сезона серије “Државни службеник”, пројекат “Телекома Србија”, почиње са емитовањем вечерас (субота) од 21 час на Суперстар ТВ каналу.

У причи пуној преокрета, сензационалних акција, али и неочекиваних жртава, најважније је само једно - безбједност државе без обзира на цијену. У другој сезони прича се наставља неколико мјесеци након завршетка претходне. Овога пута главна тема је интернет, сајбер криминал и утицај друштвених мрежа на јавно мњење. Као и у претходној сезони, много пажње је посвећено и личним дилемама јунака који свакодневно пролазе кроз неочекиване и драматичне ситуације.

Један од главних протагониста серије Милан Марић каже да је намјера цијелог тима који је створио серију била да не направе неког балканског Џејмса Бонда који с лакоћом рјешава ситуације и проблеме.
- Желели смо да од тих агената направимо живе људе којима је оно чиме се баве више од посла, а мање од живота - казао је Марић.
Координатор за интернет и мултимедију “Телеком Србија групе”  Владимир Лучић рекао је за Танјуг да је задовољан продукцијом друге сезоне “Државног службеника”.

- У последње две године појавило се доста квалитетних серија у нашој продукцији. Суперстар ТВ је најгледанији кабловски канал у својој категорији. Нешто као српски ХБО. Наш циљ је да будемо најзначајнија продукцијска компанија у региону и верујем да ћемо успети да интернационализујемо наше телевизијске формате. Серије ће бити познате у свету као шведске и чешке које се приказују на ХБО-у. Наши редитељи, сценаристи, а нарочито глумци по квалитету заслужују то - казао је Лучић.
Осим Марића, у серији играју Небојша Дугалић, Ваја Дујовић, Ненад Јездић, Радован Вујовић, Жарко Лаушевић, Александар Берчек, Марко Баћовић, Милена Радуловић и Марта Бјелица.

У другој сезони ће им се придружити Ирфан Менсур, Аљоша Вучковић, Петар Бенчина, Танасије Узуновић, Никола Ракочевић и други.
Креатори серије су Предраг Гага Антонијевић и Димитрије Војнов, а епизоде друге сезоне биће репризиране након седам дана на телевизији Пинк. Серију су режирали Иван Живковић и Мирослав Лекић, а друга сезона имаће 12 епизода.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана