Počinje emitovanje druge sezone “Državnog službenika”: Agenti u borbi protiv sajber kriminala

G.S.
Počinje emitovanje druge sezone “Državnog službenika”: Agenti u borbi protiv sajber kriminala

Druga sezona serije “Državni službenik”, projekat “Telekoma Srbija”, počinje sa emitovanjem večeras (subota) od 21 čas na Superstar TV kanalu.

U priči punoj preokreta, senzacionalnih akcija, ali i neočekivanih žrtava, najvažnije je samo jedno - bezbjednost države bez obzira na cijenu. U drugoj sezoni priča se nastavlja nekoliko mjeseci nakon završetka prethodne. Ovoga puta glavna tema je internet, sajber kriminal i uticaj društvenih mreža na javno mnjenje. Kao i u prethodnoj sezoni, mnogo pažnje je posvećeno i ličnim dilemama junaka koji svakodnevno prolaze kroz neočekivane i dramatične situacije.

Jedan od glavnih protagonista serije Milan Marić kaže da je namjera cijelog tima koji je stvorio seriju bila da ne naprave nekog balkanskog Džejmsa Bonda koji s lakoćom rješava situacije i probleme.
- Želeli smo da od tih agenata napravimo žive ljude kojima je ono čime se bave više od posla, a manje od života - kazao je Marić.
Koordinator za internet i multimediju “Telekom Srbija grupe”  Vladimir Lučić rekao je za Tanjug da je zadovoljan produkcijom druge sezone “Državnog službenika”.

- U poslednje dve godine pojavilo se dosta kvalitetnih serija u našoj produkciji. Superstar TV je najgledaniji kablovski kanal u svojoj kategoriji. Nešto kao srpski HBO. Naš cilj je da budemo najznačajnija produkcijska kompanija u regionu i verujem da ćemo uspeti da internacionalizujemo naše televizijske formate. Serije će biti poznate u svetu kao švedske i češke koje se prikazuju na HBO-u. Naši reditelji, scenaristi, a naročito glumci po kvalitetu zaslužuju to - kazao je Lučić.
Osim Marića, u seriji igraju Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović i Marta Bjelica.

U drugoj sezoni će im se pridružiti Irfan Mensur, Aljoša Vučković, Petar Benčina, Tanasije Uzunović, Nikola Rakočević i drugi.
Kreatori serije su Predrag Gaga Antonijević i Dimitrije Vojnov, a epizode druge sezone biće reprizirane nakon sedam dana na televiziji Pink. Seriju su režirali Ivan Živković i Miroslav Lekić, a druga sezona imaće 12 epizoda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana