Пета сезона “Војне академије”: Важна храброст, другарство и солидарност

Агенције
Пета сезона “Војне академије”: Важна храброст, другарство и солидарност

Снимање пете сезоне једне од најгледанијих телевизијских серија “Војна академија” приведено је крају. Глумци који су ангажовани у серији сматрају да је од посебне важности порука коју, кроз ликове које тумаче, шаљу младима.

Глумац Ђорђе Стојковић је рекао да је задовољан сезоном у којој је играо.

- Сви смо се трудили, имали смо дивну екипу, наравно, дао сам све од себе, а публика ће да каже да ли сам то добро урадио или не - рекао је Стојковић.

И млада глумица Андреа Ржаничанин је казала да је велика част играти у овој популарној серији.

- То је био први пројекат у којем сам играла, 2016. године, дивна је екипа и дивна је серија и зато је вероватно толико и гледана - казала је Ржаничанинова.

Стојковић је додао да је у цијелој причи најважнија порука која се кроз серију шаље младима.

- Путем друштвених мрежа добијамо све више и више порука о томе да се све више деце угледа на нас и да смо им постали узори, јер је веома битно какве ликове тумачимо и какав им пример дајемо - нагласио је Стојковић.

И Стојковић и Ржаничанинова тврде да су са задовољством прихватили нове колеге у новој сезони, како кажу, “исто онако како су и они били прихваћени од старијих колега” када су почели да играју у серији.

Партнер у снимању серије и овај пут је било Министарство одбране Србије.

- Серијом се промовишу позитивне вредности пре свега, а то су верност отаџбини, то је храброст, човечност, другарство, солидарност. Овај серијал ће бити узбудљивији чак од претходна четири, јер ћемо видети у њему драматизацију извршења неких специјалних војничких задатака. Овај серијал ће бити “увојниченији” од претходних, а то ће бити само додатни квалитет - истакао је пуковник Михаило Зоговић.

Режија је и овог пута повјерена искусном Дејану Зечевићу.

Емитовање нових епизода серије “Војна академија” очекује се на прољеће идуће године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана