Пајић:Играм доброћудног полицајца у филму „Here be Dragons"

Танјуг
Foto: Тањуг

БЕОГРАД- Глумац Зоран Пајић био је гост нове епизоде видео серијала „Танјуг Рефлектор", у којем открива да ускоро очекује премијеру аустралијског филма „Here be Dragons" у којем игра доброћудног полицајца. Пајић је већ имао интернационално искуство играјући у филму „Кориолан" са Рејфом Фајнсом и у америчкој серији „Предстража" који су снимани у Београду.

 Пајић је већ имао интернационално искуство играјући у филму „Кориолан" са Рејфом Фајнсом и у америчкој серији „Предстража" који су снимани у Београду.

Популарни глумац наглашава да је у животу, а самим тим у послу најважније да човјек буде спреман, као што је то одавно Шекспир написао. „Имам улогу на енглеском језику и у филму сам оживео доброћудног полицајца.

Имам осмијех који ме усмјерава на те улоге доброћудних људи...Шта ћу" кроз шалу каже Пајић и додаје да је уживао снимајући аустралијски филм јер је продукција на врхунском нивоу. „Снимали смо у Београду и људи из продукције су одушевљени локалним сарадницима, од обичних радника до глумаца.

Таква ситуација ми се тално понавља када сам дио иностране екипе. Рејф Фајнс и Џесика Ленг су одушевљени нашим људима" каже Пајић. Недавно је пала прва клапа телевизијске серије „Коло среће" која ће се од јесени емитовати на Првој.

Серију пописује ауторски тим на челу са продуценткињом Светланом Дрињаковић, у коме су и драмски писац Душан Јанковић и редитељи Владимир Алексић и Милан Коњевић. Поред Пајића главне улоге тумаче: Нела Михаиловић, Воја Брајовић, Горан Радаковић, Љиљана Драгутиновић, Андреј Шепетковски, Тијана Печенчић, Никола Шурбановић, Љубинка Кларић, Јадранка Селец, Јана Милић Илић...

Пајић напомиње да има осећај како се вратио кући. „ После улоге у серији „Истине и лажи" сада сам се опет вратио својој продуцентској кући „Смарт Медиа". Играм вјероучитеља Огњена у серији „Коло среће".

 Сваком новом улогом желим нешто ново да кажем паће тако бити и овог пута. Лик којег тумачим у серији је веома храбар и јако моралан и има хришћанску потребу да помаже другима. Његова намера је да својом вјером пробуди вјеру у другим људима и ту смо се пронашли" казао је Пајић и додао да се средишту заплета серије налази питање „Колико новац мијења људе".

За њега неме дилеме да је хиперпродукција телевизијских серија у Србији створила изузетне околности за глумце. „Завршио сам студије глуме 2004. године и када сам изашао са Академије скоро да није било посла за младе глумце. Мало се снимало, а у позориштима није било аудиције.

Познајем доста глумаца са моје класе који су одустали од позива којем су стремили јер нису добили шансу. Једноставно су пронашли други посао...Сада, прије свега млад

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана