Pajić:Igram dobroćudnog policajca u filmu „Here be Dragons"

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD- Glumac Zoran Pajić bio je gost nove epizode video serijala „Tanjug Reflektor", u kojem otkriva da uskoro očekuje premijeru australijskog filma „Here be Dragons" u kojem igra dobroćudnog policajca. Pajić je već imao internacionalno iskustvo igrajući u filmu „Koriolan" sa Rejfom Fajnsom i u američkoj seriji „Predstraža" koji su snimani u Beogradu.

 Pajić je već imao internacionalno iskustvo igrajući u filmu „Koriolan" sa Rejfom Fajnsom i u američkoj seriji „Predstraža" koji su snimani u Beogradu.

Popularni glumac naglašava da je u životu, a samim tim u poslu najvažnije da čovjek bude spreman, kao što je to odavno Šekspir napisao. „Imam ulogu na engleskom jeziku i u filmu sam oživeo dobroćudnog policajca.

Imam osmijeh koji me usmjerava na te uloge dobroćudnih ljudi...Šta ću" kroz šalu kaže Pajić i dodaje da je uživao snimajući australijski film jer je produkcija na vrhunskom nivou. „Snimali smo u Beogradu i ljudi iz produkcije su oduševljeni lokalnim saradnicima, od običnih radnika do glumaca.

Takva situacija mi se talno ponavlja kada sam dio inostrane ekipe. Rejf Fajns i Džesika Leng su oduševljeni našim ljudima" kaže Pajić. Nedavno je pala prva klapa televizijske serije „Kolo sreće" koja će se od jeseni emitovati na Prvoj.

Seriju popisuje autorski tim na čelu sa producentkinjom Svetlanom Drinjaković, u kome su i dramski pisac Dušan Janković i reditelji Vladimir Aleksić i Milan Konjević. Pored Pajića glavne uloge tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Goran Radaković, Ljiljana Dragutinović, Andrej Šepetkovski, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Ljubinka Klarić, Jadranka Selec, Jana Milić Ilić...

Pajić napominje da ima osećaj kako se vratio kući. „ Posle uloge u seriji „Istine i laži" sada sam se opet vratio svojoj producentskoj kući „Smart Media". Igram vjeroučitelja Ognjena u seriji „Kolo sreće".

 Svakom novom ulogom želim nešto novo da kažem paće tako biti i ovog puta. Lik kojeg tumačim u seriji je veoma hrabar i jako moralan i ima hrišćansku potrebu da pomaže drugima. Njegova namera je da svojom vjerom probudi vjeru u drugim ljudima i tu smo se pronašli" kazao je Pajić i dodao da se središtu zapleta serije nalazi pitanje „Koliko novac mijenja ljude".

Za njega neme dileme da je hiperprodukcija televizijskih serija u Srbiji stvorila izuzetne okolnosti za glumce. „Završio sam studije glume 2004. godine i kada sam izašao sa Akademije skoro da nije bilo posla za mlade glumce. Malo se snimalo, a u pozorištima nije bilo audicije.

Poznajem dosta glumaca sa moje klase koji su odustali od poziva kojem su stremili jer nisu dobili šansu. Jednostavno su pronašli drugi posao...Sada, prije svega mlad

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana