Ово је најпопуларнија серија на Нетфликсу ВИДЕО

ГС
Foto: Илустрација

Прошле недеље гледаоци Нетфликса провели су више од 64 милиона сати на серији "Yоu", а већ пет недјеља је у првих 10 најгледанијих садржаја.

О серији се од прве сезоне прича као о најјезивијој коју је Нетфликс икада приказао. Први дио четврте сезоне стигао је на Нетфликс у фебруару, а други дио средином марта.

Серију је креирао Грег Берланти и заснована је на романима Керолајн Кепнес. Након што је серија објављена на Нетфликсу, њена популарност је невјероватно порасла и недјељама је остала у тренду те платформе за стриминг.

Неочекивани преокрет у 4. сезони

Серија прати серијског убицу Џоа Голдберга, који долази у Лондон у четвртој сезони. Голдберг мијења локацију сваке сезоне.

Дубоко поремећени романтични серијски убица путовао је из Њујорка у Лос Анђелес, а затим у Париз. На крају треће сезоне, гледаоци су видели изузетно непријатељски однос између Џоа Голдберга и Лав Квин.

Након тога, Џо поново мијења мјесто боравка да би пронашао своју нову опсесију, Маријану. Неочекивани обрт се такође дешава у четвртој сезони.

Наиме, на крају трејлера за други дио четврте сезоне стиже изненађујуће откриће. У трејлеру, Џо је виђен како улази у собу да пронађе своју жену, Лав Квин, која је наизглед умрла на крају треће сезоне, сједећи на столици и читајући књигу коју је написао Рис Монтроуз, лик из четврте сезоне, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана