Ovo je najpopularnija serija na Netfliksu VIDEO

GS
Foto: Ilustracija

Prošle nedelje gledaoci Netfliksa proveli su više od 64 miliona sati na seriji "You", a već pet nedjelja je u prvih 10 najgledanijih sadržaja.

O seriji se od prve sezone priča kao o najjezivijoj koju je Netfliks ikada prikazao. Prvi dio četvrte sezone stigao je na Netfliks u februaru, a drugi dio sredinom marta.

Seriju je kreirao Greg Berlanti i zasnovana je na romanima Kerolajn Kepnes. Nakon što je serija objavljena na Netfliksu, njena popularnost je nevjerovatno porasla i nedjeljama je ostala u trendu te platforme za striming.

Neočekivani preokret u 4. sezoni

Serija prati serijskog ubicu Džoa Goldberga, koji dolazi u London u četvrtoj sezoni. Goldberg mijenja lokaciju svake sezone.

Duboko poremećeni romantični serijski ubica putovao je iz Njujorka u Los Anđeles, a zatim u Pariz. Na kraju treće sezone, gledaoci su videli izuzetno neprijateljski odnos između Džoa Goldberga i Lav Kvin.

Nakon toga, Džo ponovo mijenja mjesto boravka da bi pronašao svoju novu opsesiju, Marijanu. Neočekivani obrt se takođe dešava u četvrtoj sezoni.

Naime, na kraju trejlera za drugi dio četvrte sezone stiže iznenađujuće otkriće. U trejleru, Džo je viđen kako ulazi u sobu da pronađe svoju ženu, Lav Kvin, koja je naizgled umrla na kraju treće sezone, sjedeći na stolici i čitajući knjigu koju je napisao Ris Montrouz, lik iz četvrte sezone, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana