Објављен први трејлер за филм "Индијана Џонс 5"

Б.П.
Foto: Промо-Дизни

ЛОС АНЂЕЛЕС- Студио "Дизни" је објавио први трејлер за филм "Indiana Jones and the Dial of Destiny", како се службено зове пети наставак франшизе са Харисоном Фордом, најављен за 30. јуна 2023. године.

Трејлер приказује остарјелог Индија у његовим славним данима археологије и авантура а најновији излет смјештен је у шездесете, за вријеме свемирске трке између САД-а и Совјетске Русије.

Најава почиње класичним Индијевим лудоријама које пркосе смрти док скаче између јурећих аутомобила. Видимо и како трчи уз воз у покрету и вози мотор по киши иза авиона, али "ти су дани дошли и прошли", каже Форд као умировљени Инди који се држи наставе.

-Не вјерујем у магију, али неколико пута у животу сам видио ствари које не могу објаснити –каже Инди након првог погледа на негативце које играју Мадс Микелсен и Антонио Бандерас, док Индијево кумче глуми Фиби Валер-Бриџ. Култна музика Џона Вилијамса чује се док Инди узима своју федору, за длаку избјегава возк на коњу и бичује неке негативце на крају трејлера. За разлику од претходних филмова, Џорџ Лукс није написао причу и Стивен Спиелберг није режисер. Умјесто тога, обе улоге ће обавити Џејмс Манголд, који је познат по својим филмовима као што су “Логан” и “Форд вс.Ферари”. Спилберг је још увијек укључен као извршни продуцент, а Лукасу, изворном креатору филмске франшизе, приписује се одређено судјеловање у сценарију. "Индијана Џонс 5" требао би бити посљедњи филм не само 80-годишњег Форда, већ и за 90-годишњег композитроа Вилијамса.

-Када је Харисон Форд, који је доста млађи од мене,  најавио да ће бити његов посљедњи филм. Помислио сам, ако Харисон то може, онда можда могу и ја -рекао је Вилијамс. Б.П.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана