Нови “Џејмс Бонд” 12. новембра у биоскопима

Агенције
Нови “Џејмс Бонд” 12. новембра у биоскопима

БАЊАЛУКА - Љубитељи филмова о тајном агенту 007 требало је да 2. априла у биоскопима посљедњи пут виде Данијела Крејга као Џејмса Бонда, али је премијера отказана због пандемије вируса корона.

Тренутно је заказана премијера у биоскопима 12. новембра. Овај филм је био један од првих већих забавних догађаја који су постали жртва пандемије, а послије је дошло до одгађања блокбастер филмова, музичких фестивала, ТВ емисија, спортских догађаја и других значајних манифестација у календару забаве.

Продуценти су потврдили ту вијест на “Твитеру” неколико седмица прије него што је филм требало да има свјетску премијеру у Лондону.

Они су најавили да ће након пажљивог разматрања и темељне процјене глобалног позоришног тржишта пуштање “Но тиме то дие” бити одгођено до новембра 2020. године.

Свјетска премијера је требало да буде одржана 31. марта у Ројал Алберт холу у Лондону.

Претходни Бонд филм “Спектра” из 2015. године зарадио је готово 900 милиона долара.

Неки филмски аналитичари предвиђају да би вирус корона могао да направи штету од пет милијарди долара на благајнама, јер су многи биоскопи у Кини затворени.

Један љубитељ филма је написао: “То је само филм. Здравље фанова широм свијета и њихових породица је много важније”.

- Чекали смо више од четири године на овај филм. Неколико додатних мјесеци неће умањити његов квалитет и може само да допринесе успјеху на благајнама за опроштајни филм Данијела Крејга.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана