Novi “Džejms Bond” 12. novembra u bioskopima

Agencije
Novi “Džejms Bond” 12. novembra u bioskopima

BANjALUKA - Ljubitelji filmova o tajnom agentu 007 trebalo je da 2. aprila u bioskopima posljednji put vide Danijela Krejga kao Džejmsa Bonda, ali je premijera otkazana zbog pandemije virusa korona.

Trenutno je zakazana premijera u bioskopima 12. novembra. Ovaj film je bio jedan od prvih većih zabavnih događaja koji su postali žrtva pandemije, a poslije je došlo do odgađanja blokbaster filmova, muzičkih festivala, TV emisija, sportskih događaja i drugih značajnih manifestacija u kalendaru zabave.

Producenti su potvrdili tu vijest na “Tviteru” nekoliko sedmica prije nego što je film trebalo da ima svjetsku premijeru u Londonu.

Oni su najavili da će nakon pažljivog razmatranja i temeljne procjene globalnog pozorišnog tržišta puštanje “No time to die” biti odgođeno do novembra 2020. godine.

Svjetska premijera je trebalo da bude održana 31. marta u Rojal Albert holu u Londonu.

Prethodni Bond film “Spektra” iz 2015. godine zaradio je gotovo 900 miliona dolara.

Neki filmski analitičari predviđaju da bi virus korona mogao da napravi štetu od pet milijardi dolara na blagajnama, jer su mnogi bioskopi u Kini zatvoreni.

Jedan ljubitelj filma je napisao: “To je samo film. Zdravlje fanova širom svijeta i njihovih porodica je mnogo važnije”.

- Čekali smo više od četiri godine na ovaj film. Nekoliko dodatnih mjeseci neće umanjiti njegov kvalitet i može samo da doprinese uspjehu na blagajnama za oproštajni film Danijela Krejga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana