Нове епизоде серије “Дуг мору”: Духовно путовање кроз различите свјетове

Aгенције
Нове епизоде серије “Дуг мору”: Духовно путовање кроз различите свјетове

БЕОГРАД - Мистична драма са елементима трилера и митских елемената “Дуг мору” улази у нову, четврту сезону, а нових 12 епизода биће емитовано суботом и недјељом од 4. маја на Суперстар каналу.

У новој сезони нестанак главне јунакиње Олге уводи публику  у лавиринт загонетних догађаја који остављају дубок утисак на све. Потрага за њом није само физичко трагање већ и духовно путовање кроз вријеме, простор и различите свјетове. На мистичном полуострву Луштица Олга се суочава с тајнама које мора открити прије него што се њене мрачне визије остваре. Док Олга истражује свијет мртвих и открива непознату страну своје личности, њена мајка Светлана открива своје коријене. Судбине јунака се испреплићу, откривајући не само прошлост већ и дубоке трауме и губитке које су носили. Сви јунаци помажу Олги у задатку да оконча проклетство, али траже и оно што је можда најтеже пронаћи - себе.

Редитељи пројекта су Милан Тодоровић и Милан Коњевић, који је заслужан за сценарио, заједно са Маријаном Чулић Вићентић и Бојаном Маљевић.

- Ово је био  велики изазов. Четврта сезона одлази корак даље и нуди нешто што можда није никад ни виђено у домаћој ТВ понуди. Мистичност која је постепено градирана током целе серије у овој сезони постаје у потпуности доминантна и руководи поступцима свих ликова и утиче на све догађаје - рекао је Тодоровић.

У серији играју Ана Лечић, Вуле Марковић, Бојана Маљевић, Дубравка Дракић, Александар Раденковић, Стефан Капичић, Себастиан Цавазза, Весна Тривалић, Филип Мауер и други.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана