Nove epizode serije “Dug moru”: Duhovno putovanje kroz različite svjetove

Agencije
Nove epizode serije “Dug moru”: Duhovno putovanje kroz različite svjetove

BEOGRAD - Mistična drama sa elementima trilera i mitskih elemenata “Dug moru” ulazi u novu, četvrtu sezonu, a novih 12 epizoda biće emitovano subotom i nedjeljom od 4. maja na Superstar kanalu.

U novoj sezoni nestanak glavne junakinje Olge uvodi publiku  u lavirint zagonetnih događaja koji ostavljaju dubok utisak na sve. Potraga za njom nije samo fizičko traganje već i duhovno putovanje kroz vrijeme, prostor i različite svjetove. Na mističnom poluostrvu Luštica Olga se suočava s tajnama koje mora otkriti prije nego što se njene mračne vizije ostvare. Dok Olga istražuje svijet mrtvih i otkriva nepoznatu stranu svoje ličnosti, njena majka Svetlana otkriva svoje korijene. Sudbine junaka se isprepliću, otkrivajući ne samo prošlost već i duboke traume i gubitke koje su nosili. Svi junaci pomažu Olgi u zadatku da okonča prokletstvo, ali traže i ono što je možda najteže pronaći - sebe.

Reditelji projekta su Milan Todorović i Milan Konjević, koji je zaslužan za scenario, zajedno sa Marijanom Čulić Vićentić i Bojanom Maljević.

- Ovo je bio  veliki izazov. Četvrta sezona odlazi korak dalje i nudi nešto što možda nije nikad ni viđeno u domaćoj TV ponudi. Mističnost koja je postepeno gradirana tokom cele serije u ovoj sezoni postaje u potpunosti dominantna i rukovodi postupcima svih likova i utiče na sve događaje - rekao je Todorović.

U seriji igraju Ana Lečić, Vule Marković, Bojana Maljević, Dubravka Drakić, Aleksandar Radenković, Stefan Kapičić, Sebastian Cavazza, Vesna Trivalić, Filip Mauer i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana