Нетфликсов хит " Don't Look Up" руши рекорде

Независне новине
Foto: netflix.com

Филм " Don't Look Up" редитеља Адама Макеја, сатира о климатским промјенама, званично је рекордер као остварење које је привукло највише сати гледања филма у једној недјељи у историји "Нетфликса", а налази се и на трећем мјесту најгледанијих у историји ове платформе.

Популарна платформа је раније објавила да је филм са Леонардом Дикаприом и Џенифер Лоренс у главним улогама њихов трећи најгледанији филм свих времена. Испред овог остварења налазе се само филмови "Bird Box" и "Red Notice".

Глумачка постава најновијег "Нетфликсовог" хита укључује велика имена, попут Мерил Стрип, Роба Моргана, Џона Хила, Марка Рајленса, Кејт Бланчет, Тајлера Перија, Тимотија Шаламеја, Рона Перлмана, Аријану Гранде и Скота Мескудија.

У филму Дикаприо и Лоренсова играју научнике др Рендала Миндија и др Кејт Дибијаски, два астронома приморана да путују по САД да би упозорили становништво да се џиновски метеор креће право ка планети.

Умјесто да њихово знање и искуство буде цијењено и признато, Кејт и Рендал постају национална спрдња, све до тренутка док се заиста не почне збивати све оно на што су мјесецима упозоравали да ће се догодити.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана