Netfliksov hit " Don't Look Up" ruši rekorde

Nezavisne novine
Foto: netflix.com

Film " Don't Look Up" reditelja Adama Makeja, satira o klimatskim promjenama, zvanično je rekorder kao ostvarenje koje je privuklo najviše sati gledanja filma u jednoj nedjelji u istoriji "Netfliksa", a nalazi se i na trećem mjestu najgledanijih u istoriji ove platforme.

Popularna platforma je ranije objavila da je film sa Leonardom Dikapriom i Dženifer Lorens u glavnim ulogama njihov treći najgledaniji film svih vremena. Ispred ovog ostvarenja nalaze se samo filmovi "Bird Box" i "Red Notice".

Glumačka postava najnovijeg "Netfliksovog" hita uključuje velika imena, poput Meril Strip, Roba Morgana, Džona Hila, Marka Rajlensa, Kejt Blančet, Tajlera Perija, Timotija Šalameja, Rona Perlmana, Arijanu Grande i Skota Meskudija.

U filmu Dikaprio i Lorensova igraju naučnike dr Rendala Mindija i dr Kejt Dibijaski, dva astronoma primorana da putuju po SAD da bi upozorili stanovništvo da se džinovski meteor kreće pravo ka planeti.

Umjesto da njihovo znanje i iskustvo bude cijenjeno i priznato, Kejt i Rendal postaju nacionalna sprdnja, sve do trenutka dok se zaista ne počne zbivati sve ono na što su mjesecima upozoravali da će se dogoditi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana