"Немогућа мисија" по седми пут у биоскопима сљедеће године

Бранислав Предојевић
Foto: Промо

ЛОС АНЂЕЛЕС-Студио "Парамоунт", објавио је први трејлер за нови филм из серијала "Немогућа мисија", у којем Том  Круз по седми пут игра агента  Итана Ханта.

Крајем прошлог мјесеца откривен је и наслов новог филма ""Dead Reckoning Part One",  а сада је објављен и видео, који осим уобичајних вратоломија Круза и његове екипе у ваздуху и на земљи, доноси и повратак агента Китриџа, у тумачењу Хенрија Чернија, а којег фанови нису видјели од оригиналног филма из 1996. године.

-Ваши дани борбе за веће добро су готови. Ово је наша шанса да контролишемо истину, концепте исправног и лошег за свакога у вјековима који долазе. Борили сте се да спасите идеал који не постоји, а никада нисте побједили. Мораш изабрати страну - говори Китриџ лику Хунта у трејлеру.

Филм је најављен за 14. јул 2023.године,  након бројних одгађања премијере усљед проблема током снимања због пандемије.

Добра је вијест да је снимљен и осми филм, истовремено са седмим а који ће као "други дио" приче стићи у биоскопе 28. јула 2024. године.

Према извјештају нагазина "Варијети" ова два филма ће служити као испраћај за Круза у франшизи, односно "кулминација" серијала. Филм је режирао Кристофер Меквери, а осим Круза и Чернија, глуме Сајмон Пег, Ребека Фергусон, Винг Рајмс, Ванеса Кирби и други.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана