"Nemoguća misija" po sedmi put u bioskopima sljedeće godine

Branislav Predojević
Foto: Promo

LOS ANĐELES-Studio "Paramount", objavio je prvi trejler za novi film iz serijala "Nemoguća misija", u kojem Tom  Kruz po sedmi put igra agenta  Itana Hanta.

Krajem prošlog mjeseca otkriven je i naslov novog filma ""Dead Reckoning Part One",  a sada je objavljen i video, koji osim uobičajnih vratolomija Kruza i njegove ekipe u vazduhu i na zemlji, donosi i povratak agenta Kitridža, u tumačenju Henrija Černija, a kojeg fanovi nisu vidjeli od originalnog filma iz 1996. godine.

-Vaši dani borbe za veće dobro su gotovi. Ovo je naša šansa da kontrolišemo istinu, koncepte ispravnog i lošeg za svakoga u vjekovima koji dolaze. Borili ste se da spasite ideal koji ne postoji, a nikada niste pobjedili. Moraš izabrati stranu - govori Kitridž liku Hunta u trejleru.

Film je najavljen za 14. jul 2023.godine,  nakon brojnih odgađanja premijere usljed problema tokom snimanja zbog pandemije.

Dobra je vijest da je snimljen i osmi film, istovremeno sa sedmim a koji će kao "drugi dio" priče stići u bioskope 28. jula 2024. godine.

Prema izvještaju nagazina "Varijeti" ova dva filma će služiti kao ispraćaj za Kruza u franšizi, odnosno "kulminacija" serijala. Film je režirao Kristofer Mekveri, a osim Kruza i Černija, glume Sajmon Peg, Rebeka Ferguson, Ving Rajms, Vanesa Kirbi i drugi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana