"Месо" на љетној сцени "Јазавца"

Г.С.
"Месо" на љетној сцени "Јазавца"

Серија "Месо" у продукцији "Босоноге" из Бањалуке, сваког понедјељка биће емитована на љетној сцени Градског позоришта "Јазавац", у оквиру "Босоноге вечери". Сваког понедјељка биће емитована по једна епизода, а прва ће бити приказана 3. августа у 21 час.

Број мјеста је ограничен на 50, а емитовање је планирано до краја септембра.

- У овим изазовним временима култура се чини као сигуран ослонац и зато је морамо његовати. Са задовољством смо прихватили позив "Јазавца" да пред домаћом публиком поново прикажемо први дио трилогије о граду Бањалука - серију "Месо". За нас је ово значајан пројекат, а пројекције долазе као одлична увертира пред телевизијску премијеру другог дијела трилогије - серије "Кости" која нас очекује на јесен - истакла је извршни продуцент серије Бранкица Јанковић.

"Месо" је премијерно приказивано током 2017. године, а у девет епизода је спакована прича горко-слатког укуса. Главни јунаци серије су Мирко и Славко - људи чија имена асоцирају на прошла времена, али који се на своје начине боре са недаћама времена у којем живе. Горку и бруталну драму из пера Николе Коље Пејаковића, у режији Саше Хајдуковића, о судбини једне породице, једног града и једног друштва препознали су, осјетили и завољели милиони гледалаца широм регије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана