"Meso" na ljetnoj sceni "Jazavca"

G.S.
"Meso" na ljetnoj sceni "Jazavca"

Serija "Meso" u produkciji "Bosonoge" iz Banjaluke, svakog ponedjeljka biće emitovana na ljetnoj sceni Gradskog pozorišta "Jazavac", u okviru "Bosonoge večeri". Svakog ponedjeljka biće emitovana po jedna epizoda, a prva će biti prikazana 3. avgusta u 21 čas.

Broj mjesta je ograničen na 50, a emitovanje je planirano do kraja septembra.

- U ovim izazovnim vremenima kultura se čini kao siguran oslonac i zato je moramo njegovati. Sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv "Jazavca" da pred domaćom publikom ponovo prikažemo prvi dio trilogije o gradu Banjaluka - seriju "Meso". Za nas je ovo značajan projekat, a projekcije dolaze kao odlična uvertira pred televizijsku premijeru drugog dijela trilogije - serije "Kosti" koja nas očekuje na jesen - istakla je izvršni producent serije Brankica Janković.

"Meso" je premijerno prikazivano tokom 2017. godine, a u devet epizoda je spakovana priča gorko-slatkog ukusa. Glavni junaci serije su Mirko i Slavko - ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive. Gorku i brutalnu dramu iz pera Nikole Kolje Pejakovića, u režiji Saše Hajdukovića, o sudbini jedne porodice, jednog grada i jednog društva prepoznali su, osjetili i zavoljeli milioni gledalaca širom regije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana