Мајкл Мадсен и Вилијам Болдвин у наставку „Јужног ветра“, у току преговори са Моником Белучи

Миланка Митрић
Мајкл Мадсен и Вилијам Болдвин у наставку „Јужног ветра“, у току преговори са Моником Белучи

БЕОГРАД – Осим Мајкла Мадсена и Вилијам Болдвин глумиће у другој сезони серије „Јужни ветар“, а преговори са Моником Белучи су у току, потврдио је „Гласу Српске“ режисер Милош Аврамовић.

Додао је да су њих двојица већ потписали уговоре, а да се нада да ће Белучијева то учинити ускоро.

-С њом увелико преговарамо и било би супер да и она буде део тима. Има много фактора који ће морати да се ускладе, попут термина нашег снимања и њених обавеза. Планирано је да она има неколико дана снимања у Италији и неколико у Србији - рекао је Аврамовић за медије у Србији и открио да ће Болдвин и Мадсен глумити америчке агенте који ће „штитити интересе америчке администрације, не само у Србији већ и на Балкану“.

-Изузетно ми је драго што ће Болдвин и Мадсен бити део серије „Јужни ветар“. Сарадња с њима је први корак ка томе да у будућности буде сасвим нормално да се у нашим серијама и филмовима појављују светске звезде. Планирано је да дођу у Србију на пролеће или почетком лета и сво време снимају овдје, највише у Београду. Вилијам и Мајкл су и приватно добри пријатељи, обојица су фантастични и велика ми је част што ће бити део наше екипе - закључио је Аврамовић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана