Majkl Madsen i Vilijam Boldvin u nastavku „Južnog vetra“, u toku pregovori sa Monikom Beluči

Milanka Mitrić
Majkl Madsen i Vilijam Boldvin u nastavku „Južnog vetra“, u toku pregovori sa Monikom Beluči

BEOGRAD – Osim Majkla Madsena i Vilijam Boldvin glumiće u drugoj sezoni serije „Južni vetar“, a pregovori sa Monikom Beluči su u toku, potvrdio je „Glasu Srpske“ režiser Miloš Avramović.

Dodao je da su njih dvojica već potpisali ugovore, a da se nada da će Belučijeva to učiniti uskoro.

-S njom uveliko pregovaramo i bilo bi super da i ona bude deo tima. Ima mnogo faktora koji će morati da se usklade, poput termina našeg snimanja i njenih obaveza. Planirano je da ona ima nekoliko dana snimanja u Italiji i nekoliko u Srbiji - rekao je Avramović za medije u Srbiji i otkrio da će Boldvin i Madsen glumiti američke agente koji će „štititi interese američke administracije, ne samo u Srbiji već i na Balkanu“.

-Izuzetno mi je drago što će Boldvin i Madsen biti deo serije „Južni vetar“. Saradnja s njima je prvi korak ka tome da u budućnosti bude sasvim normalno da se u našim serijama i filmovima pojavljuju svetske zvezde. Planirano je da dođu u Srbiju na proleće ili početkom leta i svo vreme snimaju ovdje, najviše u Beogradu. Vilijam i Majkl su i privatno dobri prijatelji, obojica su fantastični i velika mi je čast što će biti deo naše ekipe - zaključio je Avramović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana