“Мачак у чизмама: Посљедња жеља” претпремијерно у суботу у “Синеплексу Палас”

   Приредила: Илијана Божић
“Мачак у чизмама: Посљедња жеља” претпремијерно у суботу у “Синеплексу Палас”

БАЊАЛУКА - На радост малишана и љубитеља анимације, на велико платно се враћа омиљени, шашави, неустрашиви мачак који обожава млијеко. Наиме, филм “Мачак у чизмама: Посљедња жеља” претпремијерно ће бити приказан у суботу у “Синеплексу Палас” у Бањалуци.

Остварење ће од 8. децембра бити на редовном репертоару биоскопа “Палас”, а термини приказивања доступни су на сајту “Синеплекса Палас”.

Послије више од деценије “Dream Works Animation” представља нову авантуру из Шрековог универзума. Овога пута одважни одметник Мачак у чизмама откриће да су његова страст према опасности и занемаривање безбједности дошли по своје.

Мачак је искористио осам од девет живота, а враћање живота одвешће га у највећу потрагу икада.

Сјајни Антонио Бандерас својим гласом поново је оживио Мачка у чизмама у епском походу у Црну шуму. На овај пут неустрашиви мачак креће како би пронашао митску Звијезду жеља и вратио своје изгубљене животе. Али пошто му је остао само један живот, он ће морати да се понизи и затражи помоћ своје бивше партнерке и непријатељице Кити којој је глас позајмила Салма Хајек.

У овом походу Мачку и Кити ће помоћи Перо, брбљив и весео пас. Овај феноменални трио у свим авантурама мораће да буде корак испред Златокосе, крими-фамилије “Три медвједа”, Великог Џека Хорнера и застрашујућег ловца на главе Великог Злог Вука.

Лик Мачка у чизмама први пут се појавио 2004. године у филму “Шрек 2”, који је био номинован за “Оскара”, и од тада је постао глобална сензација.  Касније се Мачак појављивао у још два наставка приче о Шреку, као и у свом филму и бројним анимираним филмовима и телевизијским серијама. Филмови о Шреку и Мачку у чизмама заједно су зарадили више од 3,5 милијарди долара широм свијета.

Наградни филм

“Глас Српске” и “Синеплекс Палас” поново награђују читаоце улазницама за нови филм на репертоару. Сви заинтересовани треба да у 11 часова позову број телефона 051/342900, а два најбржа добиће по двије улазнице за филм “Дивља ноћ”, који је на репертоару од данас у 20.15 часова.

Ријеч је о акционој комедији која хумором оставља без даха. Прича почиње кад тим плаћеника упадне на богато породично имање на Бадње вече, а те вечери је и Дједа Мраз на терену.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана