“Mačak u čizmama: Posljednja želja” pretpremijerno u subotu u “Sinepleksu Palas”

   Priredila: Ilijana Božić
“Mačak u čizmama: Posljednja želja” pretpremijerno u subotu u “Sinepleksu Palas”

BANjALUKA - Na radost mališana i ljubitelja animacije, na veliko platno se vraća omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mlijeko. Naime, film “Mačak u čizmama: Posljednja želja” pretpremijerno će biti prikazan u subotu u “Sinepleksu Palas” u Banjaluci.

Ostvarenje će od 8. decembra biti na redovnom repertoaru bioskopa “Palas”, a termini prikazivanja dostupni su na sajtu “Sinepleksa Palas”.

Poslije više od decenije “Dream Works Animation” predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Ovoga puta odvažni odmetnik Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbjednosti došli po svoje.

Mačak je iskoristio osam od devet života, a vraćanje života odvešće ga u najveću potragu ikada.

Sjajni Antonio Banderas svojim glasom ponovo je oživio Mačka u čizmama u epskom pohodu u Crnu šumu. Na ovaj put neustrašivi mačak kreće kako bi pronašao mitsku Zvijezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali pošto mu je ostao samo jedan život, on će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek.

U ovom pohodu Mačku i Kiti će pomoći Pero, brbljiv i veseo pas. Ovaj fenomenalni trio u svim avanturama moraće da bude korak ispred Zlatokose, krimi-familije “Tri medvjeda”, Velikog Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.

Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu “Šrek 2”, koji je bio nominovan za “Oskara”, i od tada je postao globalna senzacija.  Kasnije se Mačak pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i televizijskim serijama. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3,5 milijardi dolara širom svijeta.

Nagradni film

“Glas Srpske” i “Sinepleks Palas” ponovo nagrađuju čitaoce ulaznicama za novi film na repertoaru. Svi zainteresovani treba da u 11 časova pozovu broj telefona 051/342900, a dva najbrža dobiće po dvije ulaznice za film “Divlja noć”, koji je na repertoaru od danas u 20.15 časova.

Riječ je o akcionoj komediji koja humorom ostavlja bez daha. Priča počinje kad tim plaćenika upadne na bogato porodično imanje na Badnje veče, a te večeri je i Djeda Mraz na terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana