Крај јуна у бањалучком “Синеплексу Палас” уз “Анабел”, “Јуче” и “Осветнике”

Глас Српске
Крај јуна у бањалучком “Синеплексу Палас” уз “Анабел”, “Јуче” и “Осветнике”

Бањалука – Крај је јуна и љето, које је већ увелико загријало дане, као освјежење у виду филмова за све љубитеље удобних и расхладних биоскопских сала донио је неколико нових филмова.

“Осветници: Крај игре”, “Јуче” и “Анабел” су три нова филма која су од јуче на редовном репертоару бањалучког “Синеплекса Палас”.

“Осветници: Крај игре”, наравно, није нови филм, али је новитет то што је у питању нова верзија, у којој је приказано додатних шест минута снимљеног материјала. Наравно, биће то права посластица за све фанове “Марвела” и за све који воле тим “Осветника”.

Овај, посљедњи дио “Осветника” приказан је у априлу ове године, а учинио је овај филм једним од најпродаванијих филмова икада, са тренутном зарадом која прелази двије и по милијарде долара. Филм се тренутно налази на другом мјесту по заради, одмах иза филма “Аватар”, који је имао зараду од двије милијарде и седамсто милиона.

Филм су режирали Ентони и Џеф Русо, а у главним улогама су: Роберт Дауни Џуниор, Крис Еванс, Крис Хемсворт, Марк Руфало, Скарлет Јохансон и други. 

Други филм на репертоару је филм “Јуче”, режисера Денија Бојла.

- Џек Малик бори се са својом каријером пјевача и текстописца у малом приморском граду у Енглеској. Његови снови о слави и успјеху почињу да блиједе упркос подршци одане другарице из дјетињства, Ели. А онда, послије чудне саобраћајне несреће, у моменту када цијели свијет на тренутак губи електричну енергију, Џек се буди и открива да “Битлси” никада нису постојали и суочава се са веома компликованим проблемом.

Изводећи пјесме највећег бенда у историји, свијету који их никада није чуо и уз малу помоћ свог америчког агента хладног срца, Дебре, Џек достиже планетарну славу. Али, како се пење ка врху, ризикује да изгуби Ени, једину особу која је увијек вјеровала у њега. Када се затворе врата која су дијелила његов стари и нови живот, Џек ће морати да се врати тамо гдје је некада припадао и да докаже да је љубав све што нам треба - наведено је у најави овог филма.

У главним улогама су Лили Џејмс, Химеш Пател и Ед Ширан.

Трећи филм који је од јуче на репертоару је филм “Анабел 3” Герија Даубмера, у којем глуме Вера Фармига, Патрик Вилсон, Емили Бробст и други.

- Демонолози Ед и Лорејн одлучни су да сачувају Анабел од уништења те је смјесте у закључану собу у својој кући. Њихов план је да је заштите стављајући је на “сигурно” иза стакла уз свештенички благослов. Ипак, несрећна ноћ почиње када Анабел пробуди зле духове, у просторији заједно уоче нову мету - Воренову десетогодишњу кћерку Џуди и њене пријатеље - наведено је у најави филма.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана