Kraj juna u banjalučkom “Sinepleksu Palas” uz “Anabel”, “Juče” i “Osvetnike”

Glas Srpske
Kraj juna u banjalučkom “Sinepleksu Palas” uz “Anabel”, “Juče” i “Osvetnike”

Banjaluka – Kraj je juna i ljeto, koje je već uveliko zagrijalo dane, kao osvježenje u vidu filmova za sve ljubitelje udobnih i rashladnih bioskopskih sala donio je nekoliko novih filmova.

“Osvetnici: Kraj igre”, “Juče” i “Anabel” su tri nova filma koja su od juče na redovnom repertoaru banjalučkog “Sinepleksa Palas”.

“Osvetnici: Kraj igre”, naravno, nije novi film, ali je novitet to što je u pitanju nova verzija, u kojoj je prikazano dodatnih šest minuta snimljenog materijala. Naravno, biće to prava poslastica za sve fanove “Marvela” i za sve koji vole tim “Osvetnika”.

Ovaj, posljednji dio “Osvetnika” prikazan je u aprilu ove godine, a učinio je ovaj film jednim od najprodavanijih filmova ikada, sa trenutnom zaradom koja prelazi dvije i po milijarde dolara. Film se trenutno nalazi na drugom mjestu po zaradi, odmah iza filma “Avatar”, koji je imao zaradu od dvije milijarde i sedamsto miliona.

Film su režirali Entoni i Džef Ruso, a u glavnim ulogama su: Robert Dauni Džunior, Kris Evans, Kris Hemsvort, Mark Rufalo, Skarlet Johanson i drugi. 

Drugi film na repertoaru je film “Juče”, režisera Denija Bojla.

- Džek Malik bori se sa svojom karijerom pjevača i tekstopisca u malom primorskom gradu u Engleskoj. Njegovi snovi o slavi i uspjehu počinju da blijede uprkos podršci odane drugarice iz djetinjstva, Eli. A onda, poslije čudne saobraćajne nesreće, u momentu kada cijeli svijet na trenutak gubi električnu energiju, Džek se budi i otkriva da “Bitlsi” nikada nisu postojali i suočava se sa veoma komplikovanim problemom.

Izvodeći pjesme najvećeg benda u istoriji, svijetu koji ih nikada nije čuo i uz malu pomoć svog američkog agenta hladnog srca, Debre, Džek dostiže planetarnu slavu. Ali, kako se penje ka vrhu, rizikuje da izgubi Eni, jedinu osobu koja je uvijek vjerovala u njega. Kada se zatvore vrata koja su dijelila njegov stari i novi život, Džek će morati da se vrati tamo gdje je nekada pripadao i da dokaže da je ljubav sve što nam treba - navedeno je u najavi ovog filma.

U glavnim ulogama su Lili Džejms, Himeš Patel i Ed Širan.

Treći film koji je od juče na repertoaru je film “Anabel 3” Gerija Daubmera, u kojem glume Vera Farmiga, Patrik Vilson, Emili Brobst i drugi.

- Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smjeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je da je zaštite stavljajući je na “sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove, u prostoriji zajedno uoče novu metu - Vorenovu desetogodišnju kćerku Džudi i njene prijatelje - navedeno je u najavi filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana