“Коначни хоризонт” постаје серија

Агенције
“Коначни хоризонт” постаје серија

Лос Анђелес - Компанија “Амазон” најавила је да ће још један научно-фантастични класик постати серија. Наиме, у плану је да филм Коначни хоризонт, култни хорор из 1997. године развију као серију.

Филм, у режији Пола В. С. Андерсона, иако је добио осредње критике, приликом изласка, ова незаборавна прича о групи спасилачких астронаута коју терорише демонско биће из црне рупе, стекла је велики култ у годинама након тога.

Адам Вајнгард  ће бити један од извршних продуцената серија, иако није познато да ли ће је режирати.

Изворни филм је психолошка научно-фантастична хорор прича која се бавила питањима стварности и перцепције. Таква тематика могла би да буде погодна да даље истраживање на малим екранима и ширење приче.

С обзиром на то да је првобитни филм био “Парамаунт” издање, “Амазонова” евентуална интерпретација биће копродукција с “Парамоунт” телевизијом.  Лери Гордон, Лојд Ливајн и Џереми Плат ће бити извршни продуценти. То је за Гордона и Ливајна вјероватно посебна радост сигурно јер су обојица радили на оригиналном филму из 1997. године у којем су глумили Сем Нил, Лоренс Фишбурн, Џоели Ричардсон, Кејтлин Квинланд и Џејсон Ајзак.

Тада, прије више од двије деценије, Нила је одвајало само неколико година од улоге Алана Гранта у филму “Парк у доба јуре”, док је Фишбурн био двије године удаљен од преузимања улоге Морфеја у “Матрикс” франшизи.

За сада је непознато када би серија “Коначни хоризонт” требало да буде приказана. (Агенције)

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана