“Каљаве гуме” премијерно на прољеће сљедеће године: Романса на двије стране свијета

Г.С.
“Каљаве гуме” премијерно на прољеће сљедеће године: Романса на двије стране свијета

Премијера серије “Каљаве гуме”, чије је снимање послије непуних мјесец дана од пада прве клапе прекинуло ванредно стање због пандемије вируса корона, планирана је за прољеће 2021. године.

Сценарио серије “Каљаве гуме” потписује Миа Ћертић, а режира њен супруг Миодраг Ћертић. Серија ће имати 10 епизода.

Глумица Ана Сакић тумачи лик попадије и са снимања носи више него лијепе успомене.

Недуго након што је почело снимање серије у београдском студију на Дорћолу у фебруару ове године проглашено је ванредно стање, тако да се послије непуних мјесец дана екипа разишла.

- Мени је било незгодно, пошто сам ушла у лик и у снимање и сутрадан је прекинуто. После паузе смо наставили са снимањем и оно још траје. Незгодно је што се сада тешко иде за Америку, што тамо ништа не може да се снима, неки глумци који су отишли у Америку нису могли да се врате у Србију - рекла је недавно у гостовању на РТС-у Ана Сакић.

Објаснила је да је она лично завршила са данима за снимање, али и да се оно за цијелу екипу одвија захваљујући надљудским напорима.

Главни лик у серији је Весна, коју тумачи Горица Поповић. Ту је и звијезда “Твин Пикса” Крис Малки. Весна стицајем околности одлази у Америку, гдје упознаје возача камиона који почиње да јој се удвара. И тако почиње романтична комедија.

Ана тумачи улогу попадије у цркви у Лос Анђелесу.

- Ова серија је нешто другачије, занимљиво, у питању је питка комедија. Сценарио је предиван и са редитељем Миодрагом Ћертићем сам сарађивала феноменално. Изненађена сам колико се у свакој секунди бавио глумцем, ништа није пропуштао - навела је она и додала да би снимање ускоро требало да буде завршено.

Премијера “Каљавих гума” је планирана за прољеће сљедеће године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана