“Kaljave gume” premijerno na proljeće sljedeće godine: Romansa na dvije strane svijeta

G.S.
“Kaljave gume” premijerno na proljeće sljedeće godine: Romansa na dvije strane svijeta

Premijera serije “Kaljave gume”, čije je snimanje poslije nepunih mjesec dana od pada prve klape prekinulo vanredno stanje zbog pandemije virusa korona, planirana je za proljeće 2021. godine.

Scenario serije “Kaljave gume” potpisuje Mia Ćertić, a režira njen suprug Miodrag Ćertić. Serija će imati 10 epizoda.

Glumica Ana Sakić tumači lik popadije i sa snimanja nosi više nego lijepe uspomene.

Nedugo nakon što je počelo snimanje serije u beogradskom studiju na Dorćolu u februaru ove godine proglašeno je vanredno stanje, tako da se poslije nepunih mjesec dana ekipa razišla.

- Meni je bilo nezgodno, pošto sam ušla u lik i u snimanje i sutradan je prekinuto. Posle pauze smo nastavili sa snimanjem i ono još traje. Nezgodno je što se sada teško ide za Ameriku, što tamo ništa ne može da se snima, neki glumci koji su otišli u Ameriku nisu mogli da se vrate u Srbiju - rekla je nedavno u gostovanju na RTS-u Ana Sakić.

Objasnila je da je ona lično završila sa danima za snimanje, ali i da se ono za cijelu ekipu odvija zahvaljujući nadljudskim naporima.

Glavni lik u seriji je Vesna, koju tumači Gorica Popović. Tu je i zvijezda “Tvin Piksa” Kris Malki. Vesna sticajem okolnosti odlazi u Ameriku, gdje upoznaje vozača kamiona koji počinje da joj se udvara. I tako počinje romantična komedija.

Ana tumači ulogu popadije u crkvi u Los Anđelesu.

- Ova serija je nešto drugačije, zanimljivo, u pitanju je pitka komedija. Scenario je predivan i sa rediteljem Miodragom Ćertićem sam sarađivala fenomenalno. Iznenađena sam koliko se u svakoj sekundi bavio glumcem, ništa nije propuštao - navela je ona i dodala da bi snimanje uskoro trebalo da bude završeno.

Premijera “Kaljavih guma” je planirana za proljeće sljedeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana