Хајдуковић: Мој лик у тв серији "Калкански кругови" улази у илегалне послове

Танјуг
Хајдуковић: Мој лик у тв серији "Калкански кругови" улази у илегалне послове

БЕОГРАД - Гост нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор био је глумац Филип Хајдуковић који је говорио о својој улози у трећој сезони серије "Калкански кругови".

Хајдуковић је рекао да његов лик као једини мотив кроз све сезоне има да докаже да није размажени принц, који је све добио захваљујући очевом новцу, већ да је самосталан и да му не треба нико други.

Према његовим ријечима, зато у трећој сезони "улази у илегалне послове, све је истрајнији и не види се начин да стане".

Хајдуковићу је највећи изазов у грађењу лика било да нађе оправдање за толику количину повријеђеног ега и сујете, као и за приступ "газићу преко мртвих ако треба".

Примијетивши да је "свима познато шта је влашка магија", Хајдуковић је додао да се приликом снимања серије дешавало да таксисти њему и другима кажу да то што се приказује у "Калканским круговима" "није толико нетачно".

"Свако село има неког свог дрекавца и баба Губу. Код нас се никад није снимало о томе, или није толику пажњу добило као овде. Мислим да смо склони тим митовима, и свако има баку која му је причала сличне приче кад је био мали", навео је глумац.

Хајдуковић је рекао да је у досадашњој каријери имао срећну околност да га је сваки редитељ видио у другачијим улогама.

"Једини циљ сам имао да све што радиш да људи верују да је то стварно тако, да ти јеси тај човек. Само сам то радио и чини ми се да то пролази за сада", навео је Хајдуковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана