Hajduković: Moj lik u tv seriji "Kalkanski krugovi" ulazi u ilegalne poslove

Tanjug
Hajduković: Moj lik u tv seriji "Kalkanski krugovi" ulazi u ilegalne poslove

BEOGRAD - Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je glumac Filip Hajduković koji je govorio o svojoj ulozi u trećoj sezoni serije "Kalkanski krugovi".

Hajduković je rekao da njegov lik kao jedini motiv kroz sve sezone ima da dokaže da nije razmaženi princ, koji je sve dobio zahvaljujući očevom novcu, već da je samostalan i da mu ne treba niko drugi.

Prema njegovim riječima, zato u trećoj sezoni "ulazi u ilegalne poslove, sve je istrajniji i ne vidi se način da stane".

Hajdukoviću je najveći izazov u građenju lika bilo da nađe opravdanje za toliku količinu povrijeđenog ega i sujete, kao i za pristup "gaziću preko mrtvih ako treba".

Primijetivši da je "svima poznato šta je vlaška magija", Hajduković je dodao da se prilikom snimanja serije dešavalo da taksisti njemu i drugima kažu da to što se prikazuje u "Kalkanskim krugovima" "nije toliko netačno".

"Svako selo ima nekog svog drekavca i baba Gubu. Kod nas se nikad nije snimalo o tome, ili nije toliku pažnju dobilo kao ovde. Mislim da smo skloni tim mitovima, i svako ima baku koja mu je pričala slične priče kad je bio mali", naveo je glumac.

Hajduković je rekao da je u dosadašnjoj karijeri imao srećnu okolnost da ga je svaki reditelj vidio u drugačijim ulogama.

"Jedini cilj sam imao da sve što radiš da ljudi veruju da je to stvarno tako, da ti jesi taj čovek. Samo sam to radio i čini mi se da to prolazi za sada", naveo je Hajduković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana