Гордан Кичић и Ненад Марић о раду на “Реалној причи”

Agencije
Гордан Кичић и Ненад Марић о раду на “Реалној причи”

Филм “Реална прича” већ три седмице пуни биоскопе широм Србије и региона, а у намјери да додатно обрадује публику, режисер и главни глумац Гордан Кичић приредио је први видео-спот са музиком из филма, коју потписује Краљ Чачка.

Главна музичка нумера “Деда Мраз је шворц” већ се увелико емитује на радио-станицама, а Кичић наводи да је од почетка рада на филму вјеровао да ће се музика Ненада и Марка Марића одлично уклопити у режисерски првенац Гордана Кичића, који је за три седмице приказивања видјело више од 50.000 гледалаца. 

- Сензибилитет и звук су се идеално уклопили у филм. Сматрао сам да таква врста музике, која је код нас реткост, може да буде посебна вредност у филму. Ми се нисмо познавали раније, само сам слушао његову музику, али када смо почели да сарађујемо, заиста смо се одлично уклопили - описао је Кичић сарадњу са Краљем Чачка.

Ненад Марић, алијас Краљ Чачка, објашњава да се приликом одабира пјесама за филм трудио да темама, хармонијом и бојама испрати стил “Реалне приче”.

- Идеја је била да музика у филму буде са мером подршка емоцији коју филм носи, што је био узбудљив задатак за нас. Уз благе сугестије режисера дошли смо до финалних тема и звука за који мислим да добро ради уз слику - навео је Марић.

Паралелно са приказивањем у Србији филм “Реална прича” привукао је гледаоце и у Аустрији, Њемачкој, Шведској, а од ове седмице приказује се и у Канади и Америци. 

“Реална прича” је пролазак кроз сагу о глумцу, Вељку Радисављевићу (Гордан Кичић), који има утисак да се читав свемир уротио против њега. Вељко је “ходајући проблем” и чврсто вјерује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У филму, осим Гордан Кичића и Нине Јанковић-Дичић, која тумачи његову супругу, играју и дјевојчица Лена Лазовић, којој је ово прва улога на филму, као и Небојша Илић, Војин Ћетковић, Ненад Јездић, Бранимир Брстина, Светозар Цветковић и Катарина Гојковић.+++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана